”Abbott skapar en alldeles egen spänningsroman som inte liknar nåt annat. I samma veva som den är så ofantligt mörk så river ångesten upp varje sida i boken. Den är exemplariskt skriven och håret på armarna stod rätt upp på slutet som är så magiskt och intensivt skrivet! 5 av 5 får den och jag vill ha mer! Läs den!” 

Annas Deckartips

”Främlingsbarn av Rachel Abbott är en rafflande thriller med högt tempo. Jag blev glatt överraskad! Abbott kan konsten att hålla ihop berättelsen och karaktärerna genom storyn är mycket intressanta. Rekommenderas varmt! Betyg 4/5.”

Lindas Bokhylla

”En riktigt spännande bladvändare! Jag är intresserad av karaktärerna och fastnade i boken redan vid första kapitlet. Jag ville helt enkelt veta mer! Betyg 4 av 5!”

Bokankan89

”Har du inte läst Främlingsbarn, så läs den. Det är så här en thriller ska skrivas. Spänning direkt från första början till sista sidan. Wow!” Betyg: +4 av 5

Boktokig

”Främlingsbarn är en lättläst psykologisk thriller om svek och lögner där handlingen snabbt driver framåt och vändningarna är oväntade.” 

Kajsa Banck, Btj

”Funderade genom hela läsningen på hur hon får till det där drivet – för det vill jag också ha i mina böcker. Och det är en konst att skriva spännande, och där var hon verkligen en mästare!”

Rebecka Edgren Aldén

”Det är en otroligt skickligt skriven berättelse där inget är vad det verkar, där gränsen mellan god och ond blir tunn. Känslorna hos mig som läsare vet verkligen inte riktigt vart de ska ta vägen vissa gånger.”

Vargnatts Bokhylla

”Främlingsbarn är smart och rejält underhållande med en skickligt sammansatt handling som håller en på helspänn hela vägen igenom.”

Midnattsord

”Främlingsbarn hamnar nu bland mina Årets favoriter. Vill du läsa en riktigt spännande och oförutsägbar thriller, läs då Främlingbarn!”

Boklysten

”Den här boken är så intensiv, spännande och rapp att jag inte kunde lägga ifrån mig den. Jag plöjde igenom sida efter sida i hopp om att få svar- vad är det egentligen som har hänt?”

Boktjuven

”Främlings barn är en kissibrallanspännande thriller som är omöjlig att lägga ifrån sig. Att barn far illa ökar pulsen något oerhört. Betyg 5/5.”

Bibliofilen

”Främlingsbarn kommer att få dig att åsidosätta det mesta i din vardag, så se till att ha gott om tid när du börjar läsa den. Men läs den!”

E.L Dezmin

”Det här är en riktigt bra och spännande bok. Eftersom den handlar om försvunna barn blir den lite extra obehaglig för mig som har ett litet barn här hemma.”

Marias Bokhylla

Främlingsbarn

Främlingsbarn