Nioåriga Milo Moon har retinitis pigmentosa: hans syn blir successivt sämre och han kommer så småningom att bli helt blind. För tillfället ser han världen genom ett litet titthål och lägger märke till saker som andra människor missar. När Milos älskade gammelfarmor  Lou blir dement och flyttar in på vårdhemmet Förgätmigej inser han snart att något inte står rätt till på boendet. De vuxna vill inte lyssna, så med vårdhemskocken Tripi och sällskapsgrisen Hamlet till hjälp bestämmer sig Milo för att avslöja missförhållandena och demaskera den lömska syster Thornhill.   En STOR berättelse om en liten pojke som ser världen något annorlunda.

 

”Alla borde läsa den här boken; den lockar till skratt och tårar, men framför allt har den något som liknar ett bultande hjärta.” Novelicious

 

”En hjärtevärmande berättelse om familj, kärlek och lojalitet. Vackert skriven med ett starkt budskap. Vad Milo såg får dig att fundera… och sedan plocka upp telefonen och ringa din mamma.” Daily Express

 

”Om du gillade Den besynnerliga händelsen med hunden om natten är den här boken något för dig. Högsta betyg.” Heat Magazine