Känner du dig osäker på om ditt manus är färdigt att skickas till ett förlag för bedömning? Skulle du  först vilja ha ett utlåtande av en opartisk person som har erfarenhet av att läsa manus och bedöma dess kvalitet och innehåll?

Då är kanske en lektörsläsning något för dig. En lektör går igenom din text och ger dig konstruktiv kritik samt förslag på hur berättelsen kan förstärkas och förbättras.

Du är välkommen att köpa en lektörsläsning av Stimpla Publishing.

Ditt manus blir läst från första till sista sidan och inom sex veckor får du ett skriftligt utlåtande med tankar, tips och idéer.

Om ditt manus passar Stimpla Publishings utgivning och håller en sådan standard att vi skulle vilja ge ut det erbjuds du ett kontrakt, men du är naturligtvis fri att tacka nej och skicka ditt manus till vilket förlag du vill. Du förbinder dig alltså inte till att välja oss som förlag bara för att vi bedömt ditt manus.

En lektörsläsning kostar 3500 kronor exklusive moms för ett manus på max 400 sidor.

Är manuset längre går det bra att kontakta oss för en prisuppgift.

 

Lektörsläsningpris