Vad_Milo_sag06

En STOR berättelse om en liten pojke som ser världen något annorlunda.

Gillar du Projekt Rosie, Den besynnerliga händelsen med hunden om natten och Undret? Då kommer den här trollbindande och storhjärtade berättelsen om en liten pojke som bara ville att hans gammelmormor skulle komma hem att passa dig.

Nioårige Milo Moon har retinitis pigmentosa: hans ögon blir långsamt sämre och så småningom kommer han att bli helt blind. Men för tillfället ser han världen genom små titthål och lägger märke till saker som andra inte gör. När Milos älskade gammelmormor blir dement och flyttar in på ett vårdhem inser Milo snart att det är något som är väldigt fel på hemmet. De vuxna lyssnar inte på honom. Så med bara Tripi, vårdhemskocken, och minigrisen Hamlet till hjälp, tar Milo på sig att avslöja missförhållandena och den olycksbådande Syster Thornhill.

Insiktsfull, klok och överraskande!

Vad Milo Såg är en roman fylld med stora idéer, enkla sanningar och ett känslomässigt budskap. Milo ser världen på ett mycket speciellt sätt och det är omöjligt att inte falla för honom, njuta av varje ögonblick man spenderar med honom och sedan dela berättelsen med alla man känner.

Genre: Feelgood