Vill du ge ut din bok på Stimpla Publishing? Har du ett manus som kan fånga och attrahera?
Stimpla Publishing söker manusen som griper tag, suger sig fast och stannar kvar. Berättelserna får med fördel vara spännande. Och gärna spänstiga med stor livskraft och styrka. De kan också vara roliga, sorgsna, hemska, historiska, hoppfulla eller barnsliga.
Har du skrivit en roman som du tycker förtjänar att ges ut? Testa oss. Däremot publicerar vi i dagsläget varken poesi eller korta noveller.
Manuset får gärna sändas digitalt. Tänk på att inte skicka ditt original om du skickar det med vanlig post. Vi skickar inte tillbaka några manus. Berätta också lite om dig själv och dina tankar kring författarskapet. Samarbetet mellan förlag och författare är viktigt för oss och vi ser helst att våra författare är villiga att synas och höras i olika publika sammanhang. Ditt manus kommer att få en ärlig chans, svar skickas via mail inom sex månader. Däremot kommer några detaljerade personliga omdömen ej att delas ut till författare vi väljer att inte publicera.