Välkommen till Stimpla Publishing, ett litet bokförlag med stor kärlek till det skrivna ordet. Här är boken något sällsamt, genuint och värdefullt. Författarna är människor fulla av magi. Följ med in i en värld där allt är möjligt och där varje berättelse fyller ett tomrum.
Okategoriserade
Ny adress!

Ny adress!

Stimpla Publishing återfinns från och med måndag den 15/6 på Baronen Köpcentrum, Skeppsbrogatan 12 i Kalmar. Välkomna!    
Tom Rob Smith lockade många lyssnare på bokmässan!

Tom Rob Smith lockade många lyssnare på bokmässan!

Tom Rob Smith är aktuell med spänningsromanen GÅRDEN. På Bokmässan  berättade han om den verkliga händelse som ligger till grund för handlingen i boken. Efteråt signerade han böcker och pratade med sina svenska läsare.

Recensionsklipp Vad Milo såg

Den samhällskritiska ambitionen bäddas in i sagans tilltal och struktur där barnet kämpar mot häxan och de vuxnas värld där svek, undanflykter och tidsbrist ses som axiom. Budskapet sträcker sig från vikten av att lyssna på barn, via alla människors lika värde till att kärleken saknar gränser.  GUNILLA BERGDAHL, BTJ Jag får vibbar av Sue...
Ge Gården din röst!

Ge Gården din röst!

Gården har blivit nominerad till Svensk Bokhandels Bokvideopris 2014. Gården tävlar i kategorin Årets Bästa Vuxen Bokvideo. Ge oss ert stöd och gå in och rösta på http://www.svb.se/bokvideotavling2014 Där kan ni också titta på de andra fyra utvalda filmerna. Men rösta nu rätt Här är youtube-länken också: